۱- بعد از اکولایزرها، FXها قرار دارند. دستگاه دایناکورد به هر خط می‌تواند دو نوع افکت متفاوت را به صورت هم زمان اعمال کند که می‌توانید به کمک پیچ های FX1 و FX2 تعیین کنید چه میزان صدا برای افکتور ۱ و چه میزان صدا برای افکتور ۲ ارسال شود. با باز کردن این ولوم‌ها حجم صدای ارسالی برای افکتور افزایش می‌یابد در نتیجه مقدار افکت اعمال شده به صدا نیز افزایش خواهد یافت. (در قسمت توضیح fx و افکتور نکات بیشتری در رابطه با عملکرد پیچ‌های  FX عرض خواهم کرد)

۲- پیچ‌های AUX مشخص میکند که چه میزان صدا از هر خط برای خروجی AUX Send ارسال شود. خروجی AUX یک خروجی مستقل است که می‌توانید از آن برای اتصال افکتور یا اتصال رکوردر (مخصوصا برای ضبط صدای جمعیت) و یا ضبط صدای مداح، بدون افکت استفاده نمایید. Pre و یا Pose بودن AUX توسط یک سوئیچ قابل تغییر است.

۳- به کمک پیچ‌های MON می‌توان مشخص کرد که چه میزان صدا از هر خط برای خروجی مانیتور ۱ و مانیتور ۲ ارسال شود. پیچ‌های Mono به صورت Pre Fader عمل می کنند. یعنی قبل از فیدر ولوم قرار دارند و کم و زیاد کردن ولوم خط بر روی خروجی آنها تاثیر ندارد.

اگر شما دو مداح با دو اسپیکر مانیتور جداگانه داشته باشید می‌توانید با باز کردن Mon1 برای میکروفون اول و Mon2 برای میکروفون دوم، از تداخل صداها در مانیتورهای اختصاصی مداحان جلوگیری نمایید. (البته در هیئت‌ها به ندرت از مانیتور اختصاصی استفاده می‌شود و این کار معمولا مخصوص استیج‌ها هست که هر خواننده جایگاه مخصوص خود را دارد)

۴- پیچ Pan صدای ورودی را به کانال‌های چپ و راست هدایت می‌کند.

۵- هنگام روشن شدن دکمه‌ی Mute صدای ورودی قطع شده و از پخش آن جلوگیری می‌شود.

۶- سوئیچ PFL: وقتی دکمه PFL برای خطی روشن باشد، صدای ورودی به این خط به صورت Pre Fader به خروجی مانیتور و هدفون ارسال می‌گردد. منظور از Pre fader بودن خروجی این است که این خروجی، مستقل از فیدر خط ورودی عمل میکند. یعنی اگر فیدر ورودی بسته باشد و یا حتی خط در حالت Mute باشد، شما روی هدفون صدای ورودی به آن را می‌توانید بشنوید. میزان خروجی مانیتور هنگام روشن بودن PFL وابسته به میزان Gain و اکولایزر آن خط ورودی می‌باشد.

وقتی یک یا چند سوئیچ PFL روشن باشد، چراغ زرد رنگ زیر نمایشگر LED حجم صدا روشن می‌شود. در این حالت ردیف ال ای دی‌های سمت چپ، میزان صدای ورودی به خط‌هایی که PFL روشن دارند را نشان می‌دهد و ال‌ای‌دی‌های سمت راست اندازه‌ی صدای خروجی از میکسر را نشان می‌دهند. در این هنگام شما می‌توانید دقیقا مقایسه که چه مقدار صدا به میکسر شما وارد میشود و حجم صدای خروجی شما چقدر است. نه صدای ورودی و نه صدای خروجی، نباید دیستورت باشد. اگر ال‌ای‌دی‌های نشان دهنده حجم صدا به رنگ قرمز برسد، صدای شما دیستورت خواهد شد.

کاربرد دیگر دکمه PFL این است که شما می‌توانید با استفاده از این سوئیچ صدای ورودی به تک تک میکروفون‌ها و خط‌ها را به کمک هدفون تست کنید، بدون آنکه نیاز باشد هنگام تست از خروجی‌های اصلی میکسر و باندهایتان استفاده کنید.

۷- PK: چراغ قرمز رنگ PK وقتی روشن می‌شود که صدا در خط ورودی دیستورت می‌شود. روشن بودن این چراغ ربطی به بالابودن فیدر ولوم صدای خروجی خط ندارد. بلکه روشن شدن چراغ PK نشان گر زیاد بودن میزان Gain و در نتیجه ورود بیش از حد صدا به خط می باشد. (کار با ولوم Gain به طور مفصل در قسمت سوم توضیح داده شده است)

۸- Sig: هنگامی که به هر یک از خطوط ورودی میکسر صدایی وارد میشود، بسته به میزان شدت صدا، چراغ سبز رنگ Sig نیز روشن می‌شود. این چراغ نوعی علامت است تا شما بفهمید روی کدام خط‌ها صدای ورودی دارید.

۹- Fader: نوعی ولوم کشویی است که حجم صدای خروجی از هر خط را تنظیم می‌کند.

این تنظیمات برای تمام خط‌های ورودی وجود دارد و تنها خطوط ۷ تا ۱۶ (روی میکسر دایناکورد ۱۰۰۰) کمی متفاوت هستند. این خطوط به جای جک Insert دارای جک ورودی استریو هستند. و به جای سوئیچ Lo Cut و Voice Filter دارای ولوم Gain Line می‌باشند.