1394 689 0912 info(at)golshin.com

طراحی اتاق سینما در خانه

طراحی اتاق سینما در خانه

تاریخ

طراحی اتاق سینما در خانه : بسیاری از افراد تمایل دارند تا اتاق یا بخشی از خانه خود را به سالن کوچک سینمایی برای مشاهده فیلم، گوش دادن به موسیقی و مسابقات ورزشی مورد علاقه خود تبدیل کنند. ولی مسلما اجرا و طراحی اتاق سینمای خانگی هر چقدر هم کوچک و ساده باشد باز هم نیازمند پیش زمینه هایی است که باید آماده سازی شود.
عایق صوتی مناسب و مخصوص سالن سینمایی باید در سقف و اتاق مورد نظر تعبیه شود تا از ارتعاش صدا در داخل و انتقال صدا به خارج جلوگیری شود. اتاق مورد نظر به هیچ عنوان نباید دریچه ورود نور داشته باشد یا حداقل دریچه های مورد نظر با ورق های مخصوص روکش شوند تا از ورود نور خارجی به داخل اتاق جلوگیری شود.
بخش صوتی و تصویری دستگاه باید طوری جاگذاری شود که بالاترین کیفیت تصویری قابل مشاهده و بهترین میزان صوتی قابل شنیدار باشد. این موضوعات همگی در گرو قرارگیری و چیدمان صحیح بخش تصویری دستگاه بصورتی است که تمام بینندگان تصویر را بطور کامل و با کمترین زاویه ممکن و سایه مشاهده کنند. صدای خروجی اسپیکرها نیز نباید طوری در اتاق پخش شود که عده ای از حجم زیاد صدا آزار ببینند و عده ای قادر به تشخیص دقیق صدا نباشند.
در طراحی اتاق سینمای خانگی، چیدمان بخش نشیمن هم قصه خاص خودش را دارد و طرح ها و مدل های مختلفی می توان برای اتاق انتخاب کرد. ولی راحتی و سهولت استفاده از مبلمان در اتاق سینمای خانگی مهمترین نکته ای است که باید به آن توجه شود چون شاید بینندگان گاهی تا 3 ساعت بصورت ممتد پشت سر هم روی صندلی و مبلمان ها بنشینند.
مبلمان های مورد استفاده در اتاق باید کاملا راحت و طبی باشند و امکان دراز کردن پاها برای بیننده در صورت ضرورت وجود داشته باشد. چیدمان مبلمان ها باید طوری باشد که زاویه دیدن تصویر به بهترین شکل ممکن برای بیننده وجود داشته باشد و به چشم آسیب نرسد. فضای لازم برای قرار دادن لیوان نوشیدنی و پاکت چیپس هم که دیگر جای خودش را دارد.
عده ای فکر می کنند برای داشتن یک سینما خانگی در خانه فقط داشتن یک سیستم صوتی و تصویری تمام عیار چند میلیونی کفایت می کند در صورتیکه شرایط و توضیحاتی که در بالا داده شد از پایه ای ترین نکاتی است که در اتاقک سینمایی شما باید رعایت شوند و نکته های ریز دیگری نیز وجود دارد که در این بخش نمی گنجد.
طراحی اتاق سینما در خانه
سینمای خانگی یکی از سیستم های سرگرمی خانوارها است که معمولا همراه با وسایل سرگرمی دیگر مانند کنسول های بازی و تلویزیون در اتاق نشیمن قرار می گیرد از این رو چیدمان صحیح دکوراسیون سینمای خانگی در خانه باید بگونه ای باشد که تک تک افراد از بودن در این مکان احساس رضایت و خشنودی کنند و تنها به یک هدف که همان سرگرم شدن است فکر کنند. در چنین محیطی تقریبا 5 تا 6 قطعه مربوط به سینمای خانگی قرار می گیرد البته در بعضی مواقع تعداد قطعه ها بیشتر هم هستند اما میزان استاندارد همان پنج قطعه بدون احتساب دستگاه پخش کننده است.

 

باتوجه به اینکه سینمای خانگی در تمامی خانه ها وجود ندارد اما هر چه به جلوتر می رویم به تعداد خانواده هایی که از این سیستم ها برای ایجاد محیطی تفریحی در منزل خود استفاده می کنند افزوده می شود. هر کدام از این سیستم ها با توجه به مدل شرکت سازنده، شکل و اندازه های بسیار متفاوتی دارند که براساس تحقیق، سلیقه و البته بودجه خریدار، انتخاب می شوند. در دکوراسیون و چیدمان اتاق نشیمن با سینمای خانگی باید به چند نکته توجه کرد تا بهترین نتیجه و اثرگذاری را گرفت. دو عامل رنگ و نورپردازی در اتاق نشیمن هایی که از سینمای خانگی اسفاده می کنند اهمیت بسیار بالایی دارد. نور به ایجاد حس و حال خوشایند در دکوراسیون اتاق کمک بسیار زیادی می کنند. در حقیقت تمرکز اصلی تان در دکوراسیون محیطی با سینمای خانگی باید بروی نورپردازی مناسب باشد. در چنین مکان هایی باید از سیستم های استفاده شود که قابلیت کم و زیاد کردن شدت نور به آسانی فراهم شود تا بتوان براحتی شرایط مناسب برای تماشای فیلم های مختلف را فراهم کرد.

مورد دوم رنگ اتاق است که به سلیقه و علاقه خودتان بستگی دارد اما اگر بدنبال پیشنهاد می گردید، رنگ های خاکستری، خاکستری روشن، قرمز یا دیگر رنگ های تیره برای چنین محیط های مناسب تر هستند البته برای راحتی بیشتر خودتان می توانید از کاغذ دیواری ها نیز استفاده کنید.

یکی از مهمترین عناصر سینمای خانگی بلندگوها یا اسپیکرها هستند که باید طبق راهنمای دستگاه، بدور مبلمان اتاق نشیمن قرار داده شوند بطوریکه کاملا آنرا احاطه کنند. این به معنی استفاده از سیم های طولانی تر برای هر بلندگو است که در صورت بی توجهی خود عامل برهم زندن دکوراسیون اتاق نشیمن می شوند بنابراین باید بدنبال بهترین راه ها برای جمع و جور کردن سیم ها از کف اتاق نشیمن بگیردید.

طراحی اتاق سینما در خانه
مقاله های بیشتر
تجهیزات تصویر
golshin

طراحی و دکوراسیون روستیک

سینمای خصوصی به سبک دکور روستیک یا همان روستایی معمولا با استفاده از عناصر طبیعی مانند چوب و سنگ، و ایجاد سبکی شبیه به سبک

ادامه مطلب »
تجهیزات تصویر
golshin

سینمای خصوصی

سینمای خصوصی به یک روند جدید تماشای فیلم در محیط خانگی اشاره دارد که به کمک تکنولوژی‌های پیشرفته، امکانات بیشتری را برای علاقمندان به سینما

ادامه مطلب »